lauantai 15. maaliskuuta 2014

Helmee, kimallusta, nahkaa!!


Muutamia koruja on taas kertynyt korulaariin, tässä poimittuna muutamia, lisää löytyy kaupasta, sinne pääset     TÄSTÄ





 
MELKEIN KUIN KIVIKAUTTA, KUITENKIN NYKYAIKAA

Näiden nahkakorujen tekeminen on hautunut jo jonkin aikaa, no nyt niitä on suunnitelmissa enemmänkin kun alkuun on päästy, tulossa kieputettavia nahkakoruja jotka mahtuu kaiken kokoisiin ranteisiin.

Nahkakoru ranteeseen, korussa on kauniit antiikkimetallikoriste  osat, kaikki metalliosat hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus 17,5 + jatkoketju 4 cm





















 
















MUSTAA MUTTA EI SYNKKÄÄ

 

Ja tässä lisää.

Laadukkaassa mustassa nahkakorussa on hopeoidut helmilaatat, koru on hopeoitu ja nikkelitön, pituus 17,5 cm + jatkoketju 4 cm.

Koru kaupassa 






















TOIVEET ON TEHTY TÄYTETTÄVIKSI

Tämä oli tyttären toive, nahkaa ja pling plingiä.

Laadukas nahkarannekoru jossa kristalli kimalteinen Love tekstilaatta, kapean nahkanauhan leveys 0,5 cm, kaikki osat hopeoitu eikä sisällä nikkeliä, pituus 16,5 cm + jatko- ketju 5 cm

Koru kaupassa 




















ROMANTIIKKAA ONKO TÄÄ
 

Välillä sitä haluaa näperrellä vähän enemmän no tällainen syntyi, kaunis pitkä koru.

Pitkässä kaulaketjussa on valkoisia huurrelasihelmiä, valkoisia helmiäishelmiä, kirkkaita särölasihelmiä, mustia mattapintaisia helmiä ja kaksi isoa foliolasihelmeä 20 mm lisäksi harjattuja hopeoituja renkaita, ketju ja kaikki metalliosat on hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus 88 cm + riipusosa 11 cm. 
Koru kaupassa  










 

MEILLÄ KAIKILLA VOI OLLA SUURI SYDÄN

Tästä tein itsellekkin korun tää on aivan upea kaulakoru jossa on paksussa ja pitkässä papuketjussa iso sydänriipus 45 mm sydömmessä  on kauniisti kimaltelevia voimakaskiiltoisia lasikristalleja , koru on kokonaan hopeoitu ja nikkelitön, pituus 71 cm.

Koru kaupassa 





































 ELÄMÄ ON  HELMEE :)


Ihanissa tyylikkäissä helmissä on maitokaakaon ruskeita mattapintaisia helmiä, ja ruskeita helmiäislasihelmiä sekä riipuksena kaunis tyyliin sopiva pieni kaunis sydän riipus linkissä, kaikki metalliosat hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus 53 cm.

Koru kaupassa 






 PÄIVIEN KIMALLUS 

Kauniissa ketjukorussa on upeasti kimaltava kristallilasi sydän 20mm harjatussa renkaassa, ketju ja muut matelliosat hopeoituja ja nikkelittömiä, pituus 49 cm + jatkoketju 7 cm.     Koru kaupassa


                                                                                                       








PIENI SUURI KORU

Suurten ja näyttävien korujen vastapainoksi tein tämän hempeän korun lyhyellä ketjulla, koru sopii mielestäni hyvin esim. sellaisen juhlamekon kanssa joka ei kaipaa kovin paljoa koristelua.

Koru kaupassa















PITKÄ KORU

Nämä mustat mattapintaiset helmet on kyllä tyylikäs yhdistelmä hopean väristen ketjujen kanssa.

Pitkässä tyylikkäässä ketjussa on mustia mattahelmiä 10mm ja kaunis helmilinkki 20mm, ketju ja kaikki osat on hopeoituja ja nikkelittömiä, ketjun pituus 93 cm. 

Koru kaupassa 

2 kommenttia:

  1. Jo vain on kauniita koruja sulla roppa kaupalla! Mullakin on nahkoja hautumassa. Kuinkahan kauan niitä pitää hautoa... :D

    VastaaPoista